Nationale Haringpartij

Sinds 1961 organiseert de Stichting Hollandse Haringpartij ter ere van de start van het nieuwe haringseizoen de Nationale Haringpartij.

De filosofie van dit oudste informele communicatie- en netwerkevenement luidt: 'waar goede mensen elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen'. Al ruim 60 jaar brengen we tijdens de Nationale Haringpartij een keur aan gasten uit het bedrijfsleven, de overheid en de kunst- en cultuursector samen. En dat onder het genot van muziek en de heerlijkste volvette haring.

De Vrienden van de Haring, hun gasten en de beste visdetaillisten van Nederland maken de Nationale Haringpartij ieder jaar tot een feest van de ontmoeting. Op originele wijze presenteren de visdetaillisten de nieuwe haring aan de gasten en strijden zij om de eerste plaats in de Haringpresentatiewedstrijd.

Laatste Nieuws

De 61e Nationale Haringpartij op woensdag 26 juni 2024

Sinds 1961 brengt de Stichting Hollandse Haringpartij gasten uit het bedrijfsleven, de overheid en de kunst- en cultuursector samen om de komst van de Koningsharing te vieren tijdens de Nationale Haringpartij. Traditiegetrouw vindt dit oudste informele communicatie- en netwerkevenement van Nederland plaats in de tuin van Kasteel De Haar. De beste visdetaillisten en het kasteel zorgen voor een prachtige ambiance om mensen bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden.

Onze Vrienden van de Haring, hun gasten, de beste visdetaillisten van Nederland, de zwoele zomeravondmuziek en de altijd ontspannen sfeer completeren ieder jaar de Nationale Haringpartij. Daar mag uiteraard de heerlijkste volvette haring, zorgvuldig bereid door onze topvisdetaillisten, niet bij ontbreken. Wij kijken ook dit jaar weer uit naar hét feest van de informele ontmoeting en verbinding.

Vriend van de Haring

Word Vriend van de Haring bij de Stichting Nationale Haringpartij

Als Vriend van de Haring geniet je van allerlei voordelen, zoals persoonlijke uitnodigingen voor mooie evenementen, de kans om te netwerken op hoog niveau en geweldige momenten met invloedrijke mensen.

Sluit je aan bij ons unieke netwerk en maak van de Nationale Haringpartij een feest om nooit te vergeten. Wil jij ook van deze voordelen genieten?